LUENNOT

Tarjoamme luentoja ja tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia yrityksille ja työyhteisöille työn merkityksellisyyden teemasta. 
Koulutuksissa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

- Mitä on merkityksellinen työ?
- Kutsumustyö  - Tee työtä, jolla on tarkoitus
- Minä ja työni - persoonallisuus, arvot ja osaamiseni työelämässä
- Motivoiva työyhteisö
- Merkityksellisen työn johtaminen
- Organisaation missio osana työn merkityksellisyyttä
- Työn yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja merkitys


Verkkovalmennuksetharmaa.png

VerkkoVALMENNUKSET

Verkkovalmennustemme kautta tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi mahdollisuuden löytää merkitystä työhösi ja parantaa omaa työhyvinvointiasi merkityksen löytymisen myötä. 

Verkkovalmennuksiin voit osallistua niin työpaikalla kuin kotoakin käsin. Verkkovalmennukset tarjoavat tehokkaita työkaluja oman ja alaisten työn parantamiseen. 

 


SEURAAVAT VERKKOVALMENNUKSET

PIMP MY JOB - MERKITYSTÄ TYÖHÖN

Miten tuunata omaa työtään mielekkäämmäksi? Merkityksellisyyden kokemus on yksi keskeinen ihmiselämän motivaattori. Työelämässä kokemus oman työn merkityksellisyydestä usein kuitenkin katoaa kiireen ja paisuneiden organisaatiorakenteiden syövereihin. 

PIMP MY JOB -verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisäbuustia työmotivaatioosi ja kaipaat itsellesi merkityksellisempää työtä. Valmennus tarjoaa käytännöllisiä työkaluja sekä ripauksen teoriaa siitä, miten voit tuunata omasta työstäsi mielekkäämpää. 

lähde mukaan nyt!


MASTERCLASSHARMAA.png

MasterClass of Meaning

Tarjoamme ennen kaikkea johtajille ja johtoryhmille, mutta myös esimiehille ja työntekijätasolle suunnattua MASTERCLASS of MEANING ™-valmennusta. 

Valmennusprosessin avulla autamme yksilöitä omien arvojen ja prioriteettien selkeyttämisessä, oman missionsa kirkastamisessa,  elämänhallinnan ja työelämätaitojen kehittämisessä sekä oman potentiaalin valjastamisessa hyötykäyttöön omassa elämässä. Tarjoamme valmennuspakettia yksilöille, ryhmille
ja kokonaisille organisaatioille.


HENKILÖARVIOINTI

Merkityksellisen työn taustalla ovat oikeanlaiset ihmiset tekemässä itselleen oikeanlaista - mielekästä ja merkityksellistä työtä. Siksi uskomme, että rekrytointi on yksi avaintekijä merkityksellisten työurien ja merkityksellisten organisaatioiden luomiseen.  

Palvelujemme avulla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen tavan rekrytoitavien henkilöiden arviointiin ja oikeanlaisten ihmisten löytämiseen. Henkilöarviointimenetelmien käyttäminen rekrytointitilanteissa on panostus laatuun - laadukas rekrytointi on sekä työnantajan että työnhakijan yhteinen etu!


Asiantuntijaprojektit

Tarjoamme konsultointi- ja tutkimusapua yritysten ja työyhteisöjen kehityshankkeisiin. Tuotamme laadukasta analyysiä työntekijäkokemuksen ja työn merkityksellisyyden kokemuksen lisäämiseen liittyen.

Analyysiemme pohjalta tarjoamme myös hyvin konkreettisia keinoja yrityksen kasvun ja tehokkuuden takaamiseksi sekä henkilöstön tyytyväisyyden lisäämiseksi.

 


YHTEYDENOTTOLOMAKE

Ota yhteyttä Better Work Consultingiin oheisen
yhteydenottolomakkeen kautta
tai suoraan puhelimitse:

Työyhteisökouluttaja
Jaakko Sahimaa
0505740475